Baigli sârbesc cu nucă de post Baigli sârbesc cu nucă de post este un desert tradițional plin de savoare și aromă.…
Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval Aceste Pogăcele fără frământare cu șuncă și cașcaval sunt o combinație perfectă între textura…
Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană Azi facem un Chec de post cu lămâie – Rețetă vegană potrivită pentru…
Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc Kurtoskalacs – Cosonac Seciuesc, cunoscut și sub numele “cozonac de Transilvania”, este un desert tradițional unguresc și…
Baigli cu umplutură generoasă de mac Baigli cu umplutură generoasă de mac este o delicatesă tradițională ungurească care te va cuceri…
Biscuiți sărați cu unt și chefir Acești Biscuiți sărați cu unt și kefir sunt o combinație perfectă între textura crocantă a…
Prăjitură cu vișine din aluat fraged Prăjitură cu vișine din aluat fraged este o delicatesă rafinată și reconfortantă, care îmbină frumusețea…
Plăcinte bănățene cu brânză și stafide Plăcinte bănățene cu brânză și stafide sunt o combinație delicioasă de aluat ușor dulce și…
Ciabatta cu Masline făcută în casă Ciabatta cu măsline făcută în casă este o pâine artizanală cu o crustă ușor crocantă…
Covrigi cu unt fără frământare Acești covrigi cu un fără frământare sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să pregătească pâine…
Plăcintă creață cu afine și lămâie Această plăcintă creață cu afine și lămâie îți va îmbia simțurile cu o combinație perfect…
Minciunele ca la bunica acasă Minciunelele ca la bunica acasă sunt mici opere de artă culinară, păstrând autenticitatea și gustul tradițional…