Foi cu zahăr ars și cremă de ciocolată Foi cu zahăr ars și cremă de ciocolată este o prăjitură deosebit de…
Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone Tort cu căpșuni și cremă de ciocolată albă cu mascarpone o…
Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată Pască Dubai cu brânză dulce, kataif, fistic și ciocolată, gustul autentic al…
Prăjitura Rafinată cu afine și iaurt, blaturi cu nucă coaptă, jeleu de afine și mousse de iaurt Prăjitura Rafinată cu afine…
Pască tradițională cu brânză dulce Pască tradițională cu brânză dulce, gustul autentic al sărbătorilor Pascale, trebuie musai să o încercați e…
Cozonac Zebra, elegant și pufos Acest Cozonac Zebra, elegant și pufos este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă și echilibrată…
Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni Pască cu brânză dulce și jeleu de căpșuni, este reinterpretarea proaspătă a unui…
Tarte cu cremă de mango și ciocolată Tarte fragede cu cremă de mango și ciocolată, desertul care dispare primul de pe…
Prăjitura Supremă cu ciocolată și nucă, foi subțiri cu nucă coaptă și cremă fină de ciocolată fiartă pe aburi Prăjitura Supremă…
Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine Acest Cozonac cu nucă, ciocolată și vișine este un desert tradițional reinterpretat într-o combinație decadentă…
Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte Această Prăjitură de post cu dulceață și nuci coapte, din aluat fraged cu…
Aluat fraged cu portocale de post Acest Aluat fraged cu portocale de post este o variantă ușoară și aromată a clasicului…