Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…
Rulou cu nucă, scorțișoară și merișoare Zilele trecute, prietena mea de mai bine de 20 de ani, Marcela a făcut niște…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…
Omletă cu mozzarella, bacon crocant și roșii cherry Când vine vorba de mic dejun, simțurile parcă o iau razna :))) Însă…
Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…
Prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză și gem de gutui Ingrediente prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză…
Piure de castane cu frișcă, amintirile dulci din copilărie Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și…
Supă cremă de ciuperci Extrem sățioasă și consistentă, supa cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, reușind să ne țină…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…