Abonează-te la canalul de Youtube

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki

( 0 din 5 )
Se încarcă...
  • 5-6 pPorții
  • 10 mPreparare
  • 10 mGătire
  • 20 mGata în
Printează rețeta

Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki

Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și marinate, aduc un plus de gust și savoare. Mintea îți fuge repede pe coasta Mediteranei în minunata Grecie, la vară la soare, concediu și mare. E bine nu-i așa?
Astăzi facem pulpe de pui marinate cu sos tzatziki, iar eu le-am pus alături cartofi dulci crocanți. A fost desfrâul din aceasta seară, atât pentru mine cât și întreaga familie. Le-am servit cu cartofi dulci crocanți, dar după preferințe le puteți servi și cu cartofi la cuptor, o salată, un orez, etc.

Ingrediente pulpe de pui marinate cu sos tzatziki:

Mod de preparare pulpe de pui marinate cu sos tzatziki:

Ștergem pulpele de pui cu un șervet de bucătărie, le tăiem în două pe lung, le condimentăm cu sare și piper

Le punem într-un vas cu 200 de grame de sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, până a doua zi la frigider sau de dimineața până la prânz, dacă le ținem la temperatura camerei.


Încingem un grătar. Curățăm pulpele de excesul se sos, le punem câte 2 bucăți ondulate pe bețe de frigărui

Le dăm pe grătarul încins și uns cu puțin ulei. Undeva în jur de 8 minute întorcându-le de oricâte ori este nevoie.

Se servește cu sos tzatziki și garnitură după preferințe, eu am făcut cartofi dulci crocanți.

Simplu, gustos și sănătos, spor la treabă și poftă bună!

Leave A Comment

x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});