Ouă umplute cu pate de casă Cine nu a mâncat măcar o dată în viața lui ouă umplute cu pate de…
Pate de porc la borcan Cu siguranță cel mai bun și mai fin pate de porc la borcan din ingrediente 100%…
Săculeți cu nuci și fructe uscate Apoi mai fragezi și mai bune fursecuri ca acești săculeți cu nuci și fructe uscate…
Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale Azi facem ceva mai altfel Prăjitură cu fulgi de ovăz și curmale. Niciodată nu…
Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată Azi facem un autentic Panettone cu ciocolată – Cozonac italian cu ciocolată. Au trecut…
Biscuiți crăpați cu nuci fără făină Aceste biscuiți crăpați cu nuci fără făină sunt de-a dreptul geniale, iar iubitorii de nucă…
Sarah Bernhardt – Bezele cu nucă și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurile care rămân de la prăjiturile și…
Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune Cornulețe cu nucă umplute cu magiun de prune. Cu siguranță cele mai fragede…
Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon Mușchiuleț de porc împletit cu cârnați și bacon. Un preparat spectaculos din toate…
Brăduți cu unt și ciocolată – Daneze fragede cu ciocolată Azi facem ceva bun și frumos pentru sărbătoarea Crăciunului Brăduți cu…
Daneze cu unt și ciocolată – Rotițe fragede cu ciocolată Aceste Daneze cu unt îmi aduc aminte de fursecurile alea fragede…
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…