Salam de biscuiți cu cremă de ciocolată Azi facem o rețetă îmbunătățită de salam de biscuiți cu cremă de ciocolată,…
E vremea caiselor, moment prielnic pentru a face un altfel de tarta. Mi-a mai rămas in congelator o porție de aluat…
Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…
Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…
Șmoară, preparat culinar din gastronomia bănățeana, preluat de la șvabii care au locuit la Pesac, denumirea austriaca fiind de Kaisersmarn. Se…
Preparat tradițional cu influente nemțești, buflele pe varza sunt un deliciu culinar al bănățenilor cu precădere a celor din pustă. Este…
Retetele mediteraneene sunt recunoscute pentru simplitatea si rapiditatea cu care se fac, dar bineinteles si pentru gustul autentic de lamaie, oregano,…
Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…
Ati mancat o salata astazi? Specialistii sunt de parere ca unul din cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe…
Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de…
O altfel de pizza, cu “aluat” din cartofi, crocant la exterior și moale la interior, pentru o pizza rapida, care nu…
Ciocolata și zmeura, combinația ideală a oricărui desert. Nu cred ca exista cineva căruia sa nu ii placa ciocolata iar in…