Limonada de pepene roșu cu sirop de arțar, fără siropuri din pepene proaspăt, revigoranta și sănătoasă Ai încercat și un altfel…
Mancarica din rasol de vita cu Mazăre și găluște de faina, efectiv o delicatesa, se face usor și odată cu aceasta…
Brownie cu unt de arahide Un adevărat răsfăț american, brownie cu unt de arahide. Crocant la exterior și umed la interior…
Ai încercat și un altfel de limonada? De piersici de exemplu? Dar nu făcută din siropuri sau arome ci din piersici…
Khachapuri este o placinta traditionala georgiana umplută cu brânza și ou. De fapt este un aluat de pâine cu ulei de…
Clafoutis provine din regiunea Limousin din Franța, reteta traditionala fiind făcută cu cireșe negre însă există numeroase variații acestea fiind făcute…
Gazpacho este o supa rece, făcută din legume proaspete la blender. Este o supa traditionala spaniola dar din regiunea de sud…
Dragii mei, doar ce m-am întors dintr-o mică vacanța din Spania și am tot încercat fel de fel de Paella, cu…
Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…
Unii ar tinde sa spună ca este reteta ardeleneasca, dar după denumire tind sa cred mai mult ca este bănățenească. Eu…
Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…
Găigană, preparat traditional din Banat. Un mic dejun care ne aduce aminte de vremurile copilăriei! Acest mic dejun consistent și sănătos…