Piept de curcan cu sos de ciuperci și parmezan, cremos și gustos

( 4.7 out of 5 )
Loading...
  • -2 Servings+
  • 10 mPrep Time
  • 10 mCook Time
  • 20 mReady In
Print Recipe

Moale, fraged și gustos! Una din cele mai simple și rapide metode de a găti pieptul de curcan! Iar alături de niște cartofi noi copți, un orez sau chiar paste, vor face ca prânzul sau chiar cina sa fie gata in numai 20 de minute.

Ingredients

Step by step method

  • Tranșam pieptul de curcan in 4 bucăți egale, in condimentam cu sare și piper și îl dam prin faina

  • Încingem o tigaie cu jumătate din uleiul pe care îl avem și prajim Bucățile de carne pana devin aurii și le scoatem afara.

  • In aceeași tigaie punem restul de ulei, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ciupercile, sare, piper și le călim pana lasă apa.

  • Adăugăm smanatana și bucățile de carne iar la primul clocot parmezanul și pătrunjelul și mai lăsam 1-2 minute sa fiarbă la foc moderat spre mic.

  • Cam asta a fost tot, simplu, nu-i așa? Spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide