Abonează-te la canalul de Youtube

Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu sos de muștar, gata in numai 15 minute

( 0 din 5 )
Se încarcă...
  • 2 pPorții
  • 5 mPreparare
  • 10 mGătire
  • 15 mGata în
Printează rețeta

Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face sa fie moale și frageda, asta inafara faptului ca are un gust divin, fiind foarte versatilă in adăugarea unei garnituri. Este gata in numai 15 minute și nu trebuie sa fii maistru in arta culinara pentru a o pregăti.

Ingredients

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Mod de preparare pas cu pas

  • Pentru început taiem carnea in 4 felii egale. O condimentam cu sare si piper. Dacă folosim mușchiuleț, va trebui sa îl intindem cu un ciocan de bătut șnițele pentru a-l aplatiza.

  • Dam Bucățile de carne prin faina și le prăjim intr-o tigaie încinsă cu ulei și cimbru, pana devin aurii.

  • Adăugăm supa și smântâna, lăsam sa dea un clocot, iar apoi muștarul și mai lasam sa fiarbă 2-3 minute pana se leagă sosul.

  • Putem servi alături de o garnitura de cartofi, orez, paste, cous cous sau ce ne place noua. Simplu nu-i așa?! Spor la treaba și pofta buna!

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide

});