Friptura (cotlet sau mușchiuleț) de porc cu sos de muștar, gata in numai 15 minute

( 5 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mPrep Time
  • 10 mCook Time
  • 15 mReady In
Print Recipe

Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face sa fie moale și frageda, asta inafara faptului ca are un gust divin, fiind foarte versatilă in adăugarea unei garnituri. Este gata in numai 15 minute și nu trebuie sa fii maistru in arta culinara pentru a o pregăti.

Ingredients

Step by step method

  • Pentru început taiem carnea in 4 felii egale. O condimentam cu sare si piper. Dacă folosim mușchiuleț, va trebui sa îl intindem cu un ciocan de bătut șnițele pentru a-l aplatiza.

  • Dam Bucățile de carne prin faina și le prăjim intr-o tigaie încinsă cu ulei și cimbru, pana devin aurii.

  • Adăugăm supa și smântâna, lăsam sa dea un clocot, iar apoi muștarul și mai lasam sa fiarbă 2-3 minute pana se leagă sosul.

  • Putem servi alături de o garnitura de cartofi, orez, paste, cous cous sau ce ne place noua. Simplu nu-i așa?! Spor la treaba și pofta buna!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide