Întotdeauna când ești în până de idei pentru o gustare, o Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon te va scoate din impas, este atât de gustoasă și se face atât de ușor încât pregătirea ei durează doar 5 minute, de restul se ocupă cuptorul.
Este atât de simplă și de rapidă, ca să nu mai spun cât de gustoasă și de ce nu și foarte aspectuasă încât și cel mai neîndemânatic într-ale bucătăriei ar putea să o pregătească fără nici un fel de impediment!
De obicei eu o fac atunci când am musafiri, arată bine pe platou și este apreciată parcă mai mult decât orice alt aperitiv.
Se poate servi și caldă alături de un piure de cartofi sau o salată, dar să nu mai lungim foarte mult vorba și să ne apucăm de treabă!
Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și a modului simplu de preparare!
Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Punem carnea tocată într-un castron alături de cele 2 ouă crude, măsline, cașcaval, ardei capia, mărarul tocat și condimentele. Amestecăm bine și dăm deoparte.
Tapetăm o tavă de chec de 25/10 cm cu felii de bacon.
Punem compoziția de carne tocată pe fundul tăvii, apăsăm bine să umplem goluri de aer și dăm forma unui cozonac gata crescut
Venim si învelim cu marginile baconului rămas în exterior și băgăm capetele în interiorul tăvii.
Dăm la cuptorul preîncălzit 1 oră și 10 minute.
Mai simplu și mai rapid de atât nici că se poate! Dar nu vă mai rețin, nu de alta, dar rulada mea s-a temperat și nu mai am răbdare! Așadar vă doresc spor la treabă și poftă bună!