Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -12 pServings+
  • 10 mPrep Time
  • 1:10 hCook Time
  • 1:20 hReady In
Print Recipe

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Întotdeauna când ești în până de idei pentru o gustare, o Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon te va scoate din impas, este atât de gustoasă și se face atât de ușor încât pregătirea ei durează doar 5 minute, de restul se ocupă cuptorul.

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Este atât de simplă și de rapidă, ca să nu mai spun cât de gustoasă și de ce nu și foarte aspectuasă încât și cel mai neîndemânatic într-ale bucătăriei ar putea să o pregătească fără nici un fel de impediment!

De obicei eu o fac atunci când am musafiri, arată bine pe platou și este apreciată parcă mai mult decât orice alt aperitiv.

Se poate servi și caldă alături de un piure de cartofi sau o salată, dar să nu mai lungim foarte mult vorba și să ne apucăm de treabă!

Rămâneți alături pentru lista ingredinetelor, dar și a modului simplu de preparare!

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.

C8514272-7D54-4A48-BAA2-62D97C2FFB0A.jpeg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum se face Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon?

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de porc
  • 2 ouă
  • 150 g cașcaval tăiat cuburi
  • 100 g măsline verzi
  • 1 ardei capia tăiat cuburi
  • 1 legătură de mărar/ pătrunjel după cum vă place
  • 300 g bacon crud uscat feliat
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Punem carnea tocată într-un castron alături de cele 2 ouă crude, măsline, cașcaval, ardei capia, mărarul tocat și condimentele.  Amestecăm bine și dăm deoparte.

Punem toate i gredientele

Tapetăm o tavă de chec de 25/10 cm cu felii de bacon.

Tapetam tava

Punem compoziția de carne tocată pe fundul tăvii, apăsăm bine să umplem goluri de aer și dăm forma unui cozonac gata crescut

Umplem rulada

Venim si învelim cu marginile baconului rămas în exterior și băgăm capetele în interiorul tăvii. 

Invelim Rulada

Dăm la cuptorul preîncălzit 1 oră și 10 minute.

Rulada coaptă

Mai simplu și mai rapid de atât nici că se poate! Dar nu vă mai rețin, nu de alta, dar rulada mea s-a temperat și nu mai am răbdare! Așadar vă doresc spor la treabă și poftă bună!

Ruladă aperitiv cu măsline și cașcaval învelită în bacon

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide