Dressingul Fermierului – Ranch Sauce, unul din cele mai populare și mai renumite sosuri americane.
Nu vă imaginați că este vreun sos pretențios si cu ingrediente sofisticate, baza este maioneza și iaurtul alături de alte câteva verdețuri, dar este probabil cel mai bun si mai gustos sos rece din câte am făcut vreodată. Ca dovadă americanii îl consideră cel mai bun sos pentru salată iar în 1992 a fost cel mai bine vândut și în 2017 a fost sosul preferat al peste 40% dintre americani.
Merge de minune la aproape orice fel de salată, dar si asociat cu bucăți de carne la grătar ori la cuptor. Eu l-am folosit pentru salata de broccoli cu bacon și merișoare, iar rezultatul a fost nemaipomenit.
Așadar vă invit să Rămâneți alături pentru lista scurtă si simplă a ingredientelor, dar și a modului de preparare explicat pas cu pas pentru o reușită garantată.
Mai multe alte rețete de sosuri dulci sau sărate găsiți în secțiunea sosuri, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Faceți maioneza din 2 ouă cu vreo 250 de ml de ulei.
Dizolvați smântâna cu laptele până obtineți o compoziție asemănătoare aluatului de clătite.
Curățati ceapa și usturoiul și tocați-le grosier.
Tocați cât puteti de mărunt pătrunjelul, mărarul și cozile de ceapă verde.
Puneți toate ingredientele intr-un bol cu excepția cozilor de ceapă verde, mărarului și a pătrunjelului. Mixați până obtineți un sos cremos si fin.
Adăugăm verdețurile, comdimentăm cu sare si piper si sosul este gata de servit.
Iar de aici nu îmi rămâne decât să vă doresc spor la treabă și poftă bună!