Fursecuri cu migdale

( 0 out of 5 )
Loading...
Fursecuri cu migdale
  • -30 bucServings+
  • 10 mTimp de preparare
  • 15 mTimp de gatire
  • 25 mGata in
Print Recipe

Fursecuri cu migdale

Aceste Fursecuri cu migdale sunt acel desert simplu, aromat și incredibil de ușor de preparat, perfect pentru momentele în care vrei ceva dulce fără prea mult efort.

Fursecuri cu migdale

Realizate dintr-un amestec fin de zahăr, ou, făină de migdale, făină albă și unt, aceste fursecuri au o textură fragedă și un gust bogat, caracteristic migdalelor. Înainte de coacere, fiecare bucată este trecută prin fulgi de migdale, ceea ce le oferă un aspect elegant și o crustă ușor crocantă la exterior, păstrând interiorul moale și aromat.

Fursecuri cu migdale

Sunt ideale alături de cafea sau ceai, se pregătesc rapid și nu necesită tehnici complicate, ceea ce le face perfecte atât pentru începători, cât și pentru pasionații de patiserie. Un desert simplu, natural și irezistibil, numai bun de savurat oricând ai poftă de ceva bun!

Fursecuri cu migdale

Cum preparăm Fursecuri cu migdale

Ingrediente:

  • 250 g unt moale la temperatura camerei
  • 150 g zahăr brun
  • 170 g zahăr tos
  • Un praf de sare
  • 300 g făină albă tip 000
  • 100 g făină de migdale
  • 1 ou întreg
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 lingură pastă/extract de vanilie
  • Extract migdale după gust
  • 100 g fulgi de migdale
  • Zahăr pudră pentru decor

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm 2 tăvi mari de cuptor cu hârtie de copt.

Într-un  castron punem untul, zahărul brun, zahărul tos, pastă de migdale, extractul de vanilie, praful de sare și le batem până se spumează.

Fursecuri cu migdale

Adăugăm oul și gălbenușul și batem până se încorporează în unt și obținem o compoziție similară unei creme.

Fursecuri cu migdale

Încorporăm făina albă, făină de migdale și amestecăm cu o spatulă.

Fursecuri cu migdale

Cu ajutorul unui clește de înghețată porționăm astfel încât să obținem 30 de bucăți.

Fursecuri cu migdale

Dăm forma bilelor și le trecem prin fulgii de migdale.

Fursecuri cu migdale

Punem pe tăvi și dăm la cuptor pentru 10-12 minute sau până se rumenesc ușor.

Fursecuri cu migdale

Le scoatem din cuptor și le lăsăm să se răcească complet în tăvi, apoi le pudrăm cu zahăr și sunt gata de servit.

Fursecuri cu migdale

Spor la treabă și poftă bună.

Fursecuri cu migdale

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Lasă un comentariu!

x

Lost Password