Pate de ton cu capere și măsline Pentru zilele în care timpul ne este limitat sau suntem foarte obosiți și…
Tartar de vită cu sfeclă coaptă și hrean Tartarul este o carne crudă tăiată cubulețe mici și servită de obicei cu…
Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…
Rață întreagă umplută cu mere și legume la cuptor Rață întreagă la cuptor umplută cu mere și legume la cuptor, o…
Supă cremă de sfeclă roșie cu portocale și grisine învelite în șuncă Sfecla roșie ne este de ajutor in foarte multe…
Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…
Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…
Avem anul acesta mere din plin, așa că trebuie să ne punem mintea la contribuție! Ieri eram prin livada de meri…
Choux a la creme la tavă cu cremă de patiserie, nuci coapte, merișoare și glasate cu ciocolată Azi ne răsfățăm…