Franceză

Pate de ton cu fasole, lămâie și…

Pate de ton cu fasole, lămâie și oregano Tonul, un pește potrivit pentru o gustare sănătoasă, iar pentru astăzi am ales…

(4.3 / 5)

Aluat fraged cu unt

Aluat fraged cu unt Aluat fraged cu unt Bun găsit! Acest aluat fraged cu unt este atât de bun și de…

(4 / 5)

Tort de clătite cu mere caramelizate, alune…

Avem anul acesta mere din plin, așa că trebuie să ne punem mintea la contribuție! Ieri eram prin livada de meri…

(5 / 5)

Choux a la creme la tavă cu…

  Choux a la creme la tavă cu cremă de patiserie, nuci coapte, merișoare și glasate cu ciocolată Azi ne răsfățăm…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 600 ml lapte
  • 5 Gălbenușe
  • 70 g amidon
  • 200 g zahăr
  • Un praf de sare
  • 1 lingura extract de vanilie

Cremă de patiserie, făcută în casă, crème…

Cremă de patiserie, făcută în casă, crème patissière / crema pasticcera / pastry cream, sub diferite denumiri, aceeași cremă de vanilie…

(4.4 / 5)

Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o…

  Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă   Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 350-400 g foitaj
  • 6-8 pere medii
  • 150 g zahar
  • 115 g unt
  • 100 ml smântâna pentru frisca
  • 1 plic de zahar vanilat
  • Zahar pudra pentru decor
  • Câteva frunze de mentă

Pere coapte în foitaj cu sos de…

Vrei să faci un desert, nu ai timp și nici chef să fierbi pe o crema, sâ coci un blat, să…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • O tableta deciocolata cu alune zdrobite(100g)
  • 220 g aluat foietaj
  • 1 ou bătut

Ciocolată in foitaj, desert rapid, simplu și…

Vrei sa faci un desert, nu ai timp, nici chef sa fierbi pe o crema, sa coci un blat, sa aștepți…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 140 g unt
  • 60 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 2 Gălbenușe
  • 160 g faina albă
  • Un praf de sare
  • 1 albușuri de ou bătut ușor
  • 120 g nucă măcinată sau tocata mărunt
  • Magiun prune 350 g (sau orice alta dulceata consistenta)

Fursecuri fragede cu nuci și magiun de…

Bun găsit dragii mei, aceasta reteta de fursecuri este prima pe care am învățat-o in decursul activității mele profesionale. Făceam practica…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 bucăți piept de rață
  • Sare și piper după gust
  • 1 morcov mediu
  • 1/2 ceapa albă
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceașca linte verde( aproximativ 80 g)
  • 2 cești și jumătate de apa
  • 1 lingura ulei de măsline
  • Sare și piper dupa gust
  • 1/2 legătura pătrunjel
  • 2 nectarine
  • 2 linguri de zahar
  • 30 g unt
  • 50 ml vin alb
  • Un praf de sare

Piept de rață cu linte verde și…

E vară și ar cam trebui să profitam din plin de sezonul legumelor și al fructelor, așa ca m-am gândit sa…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password