Pesto de busuioc cu nuci de macadamia Derivat din pesto-ul tradițional, am schimbat doar mugurii de pin cu nucile…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Spaghetti carbonara – Cele mai gustoase spaghete cu smântână și pancetta Pastele unul din cele mai versatile ingrediente din bucătărie care…
Bomboane Rafaello cu portocale și fistic, făcute în casă Dacă îți place cocosul, imposibil să nu îți placă și…
Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu…
Mi-a fost dat să gust și să mănânc foarte multe preparate de vară, dar ca ăsta de bun nu cred să…
Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată Ciambellone umplut cu cremă de ciocolată, o prăjiturică italienească la origine, care la noi…
Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu…
Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…
Ati mancat o salata astazi? Specialistii sunt de parere ca unul din cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe…