Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos Azi facem Fursecuri Raffaello cu ciocolată albă și nucă de cocos, fragede…
Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească Cum facem Colivă tradițională din grâu pentru parastas – Rețetă mănăstirească, așa…
Plăcintă turnată cu mere Azi facem o plăcintă turnată cu mere genială, cel puțin asta mi-au spus cei care au degustat-o.…
Tortul Contelui cu nucă și vișine Tortul Contelui cu nucă și vișine, un desert spectaculos din toate punctele de vedere, blat…
Murături asortate la borcan pentru iarnă fără oțet și fără conservanți Cu siguranță aceste Murături asortate la borcan pentru iarnă fără…
Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci Azi facem ceva bun, bun Prăjitură fragedă cu gutui, bezea și nuci un desert…
Tortul Contesei Cu nucă, ciocolată și zmeură Tortul Contesei cu nucă, ciocolată și zmeură, un desert spectaculos din toate punctele de…
Prăjitura Toamna cu jeleu și mousse de mere Dacă sunt în full sezon, să profităm de Prăjitura Toamna cu jeleu și…
Prăjitură regală cu nuci, ciocolată si frișcă Categoric această Prăjitură regală cu nuci, ciocolată si frișcă va fi una din preferatele…
Negresă cu pere, ciocolată și alune de pădure Azi facem cel mai delicioasă negresă cu pere, ciocolată și alune de pădure…
Prăjitură cu mere, cremă de vanilie și glazură de ciocolată O prăjitură cu mere, cremă de vanilie și ciocolată delicioasă este…
Prăjitură cheesecake cu Oreo și mascarpone Această Prăjitură cheesecake cu Oreo și mascarpone este spectacolul sublim al gustului desăvârșit! Combinația între…