Prăjitura Regina Maria Unul din cele mai apreciate deserturi de români este Prăjitura Regina Maria și sincer de când mă știu…
Cozonac glazurat cu mac, vișine și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat cu…
Cozonac glazurat cu nucă, rahat, Nutella și ciocolată cu alune de pădure Cine s-ar fi gândit să faci un Cozonac glazurat…
Ouă pestrițe vopsite cu coloranți alimentari Vremea Paștelor e aproape, așa că astăzi vă aduc un altfel de rețetă de Ouă pestrițe…
Tortul copiilor cu banane și căpșuni Acesta este tortul copiilor cu banane și căpșuni, un desert spectaculos care ne aduce aminte…
Pască cu ciocolată, brânză și căpșuni Probabil cea mai bună pască pe care am mâncat-o vreodată, este această pască cu ciocolată,…
Drob cu ciuperci hribi și champignon Drob cu ciuperci hribi și champignon, alternativa perfectă pentru cei care nu mănâncă carne. Gustos…
Pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide O pască fără aluat cu cremă de brânză și stafide este potrivită…
Tort Luna cu căpșuni și banane Poate sună prea simplu, Tort Luna cu căpșuni și banane, dar își merită pe deplin acest…
Tort Amandină – desertul spectaculos pentru iubitorii de ciocolată Azi facem un desert cu mințiți din copilărie, Tort Amandină – desertul…
Cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella Aceste cornulețe bicolore cu unt, smântână și Nutella sunt deliciul care au făcut ca…
Mucenici moldovenești cu nucă și miere din aluat opărit Garantat cei mai buni și mai fini Mucenici moldovenești cu nucă și…