Rulou cu nucă, scorțișoară și merișoare Zilele trecute, prietena mea de mai bine de 20 de ani, Marcela a făcut niște…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…
Omletă cu mozzarella, bacon crocant și roșii cherry Când vine vorba de mic dejun, simțurile parcă o iau razna :))) Însă…
Piure de castane cu frișcă, amintirile dulci din copilărie Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Supă de conopidă cu legume și pătrunjel – Rețetă de post O supă care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei când…
Jeleu – Peltea de gutui ca la bunica Peltea – jeleu natural de gutui este practic concentrația cea mai mare de…
Dulceață de gutui ca la bunica Gutuile sunt niște fructe aromate, înrudite cu mărul și părul, cunoscut încă din antichitate, ca…
Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă Prăjitură cu prune și nuci, rețetă simplă și gustoasă, din aluat de…
Pate de conopidă coaptă cu fistic – rețetă vegană – rețetă de post Zilele trecute a venit mama pe la mine,…
Orez cu lapte și mere caramelizate cu unt scorțișoară Acest orez cu lapte cremos mă duce în timp în bucătăria mamei,…