Ruseasca

Chiftele de linte roșie

Chiftele de linte roșie De când tot zic că fac chiftele de linte roșie si tot numai nu apuc, dar azi…

(4.8 / 5)

Tort Gingășie

Tort Gingășie Se pare că în ultimele zile acest Tort Gingășie a înnebunit de-a dreptul lumea. Acum înțeleg de ce, pentru…

(4.6 / 5)

Prăjitura Kazan – Foi cu miere, nuci…

Prăjitura Kazan – Foi cu miere, nuci coapte și prune uscate Pentru azi vă propun un desert simplu, rapid și gustos, Prăjitura…

(4.8 / 5)

Tort Kremlin cu căpșuni și mango

Tort Kremlin cu căpșuni și mango De ce Tort Kremlin cu căpșuni și mango, pentru că este un desert tipic rusesc…

(4.7 / 5)

Tort Spartak cu cacao și vișine

Tort Spartak cu cacao și vișine Această tort Spartak cu cacao și visine, prăjitură tradițională rusească cu miere și cremă patiseră…

(4.8 / 5)

Prăjitură Nopți la Moscova

Prăjitură Nopți la Moscova Astăzi mi-am propus să că aduc în atenție, o prăjitură pe care o aveam de mult în…

(4.5 / 5)

Salată de boeuf – Rețetă clasică

Salată de boeuf – Rețetă clasică   Fără salată boeuf, Orice sărbătoare e pustie! 😂😂😂 Pentru noi romanii orice masă festivă…

(3.8 / 5)

Pavlova cu mousse de ciocolată și zmeură

Pavlova cu mousse de ciocolată și zmeură Chiar dacă la prima vedere pare complicat să faci Pavlova cu mousse de ciocolată…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g castraveți
  • 2 căței de usturoi
  • 50 g ceapa albă
  • 1 legătura de mărar
  • 300 g iaurt grecesc cu 10% grăsime
  • 40 ml ulei de măsline
  • Sucul de la o jumătate de lămâie
  • Sare și piper după gust

Supă cremă rece de castraveți cu iaurt…

E vară, e cald iar o supă cremă rece de castraveți cu iaurt și mărar e binevenita! Mai ales că nici…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide