Ungureasca

Baigli – Cozonac unguresc cu nucă, rețetă…

Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche  În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…

(4.7 / 5)

Prăjitură Jerbo sau Greta Garbo cu umplutură…

Prăjitură Jerbo sau Greta Garbo cu umplutură de nucă, dulceață de caise și glazură de ciocolată   O rețetă cu nume…

(4.3 / 5)

Prăjitură Jerbo sau Greta Garbo de post

Prăjitură Jerbo sau Greta Garbo de post Numele acestei prăjituri vine de la o frumoasă actriță Greta Garbo care a vizitat cafeneaua…

(4.2 / 5)

Tort doboș, cel mai bun tort doboș,…

Tort doboș, rețetă veche de familie Tort doboș  cel mai bun tort cu amintiri din Copilăria mea, o să-l pregătesc după…

(4.3 / 5)

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă…

Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească    Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg carne de vită
  • 500 g ceapă albă
  • 500 g ardei capia/gogoșar/ardei gras roșu
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • Ardei iute după gust
  • 2 frunze de dafin
  • O crenguță de cimbru proaspăt
  • 1 lingură chimen măcinat
  • 1 lingură cu vârf de boia dulce
  • 250 g morcovi
  • 200 g pătrunjel rădăcină
  • 1 kg de cartofi
  • Sare și piper după gust
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • 70-75 g făină de grâu, poate ajunge până la 100 g, în funcție de ouă
  • Sare după gust

Gulaș de vită cu găluște și cartofi,…

Să tot fie vreo 20 de ani de când fac aceeași rețetă clasică de gulaș de vită cu găluște și cartofi,…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password