Biscuiți fragezi, rulați cu vanilie și cacao – Rețetă simplă și rapidă Dacă faci acești biscuiți fragezi și rulați cu vanilie și…
Ciorbă de cartofi cu afumătură și smântână ca în Ardeal O Ciorbă de cartofi cu afumătură și smântână ca în Ardeal,…
Babas au rhum – Rom Baba – Prăjitură Baba însiropată cu rom Babas au rhum, cunoscute și sub denumirea de…
Cremă de brânză Liptauer – Rețetă ușoară și rapidă, gata în numai 10 minute Crema de brânză Liptauer provine din…
Pate de avocado cu fistic Acest pate de avocado a venit ca o salvare într-o zi de duminică când pur și…
Ciocolată de casă cu zmeură și caju Ciocolată de casă cu zmeură și caju, Aromată, fină, cremoasă și gustoasă!! Iubești ciocolata…
Pâine japoneză cu lapte și tangzhong Tot am auzit de această pâine cu lapte și parcă niciodată nu m-a interesat…
Împletituri cu praz, șuncă și mozzarella Având în vedere că m-am îndrăgostit iremediabil de acest aluat, am zis că am să…
Ciorbă de salata verde cu bacon și omletă – Rețetă ardelenească Probabil cea mai mâncată ciorbă în sezonul primăverii din…
Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească Papricaș de pui cu cartofi – Rețetă ungurească. Papricașul, fie el de pui sau…
Budincă sărată de pâine cu șuncă și cașcaval – ideală pentru micul dejun sau pachețel la servici Budincă sărată de pâine…
Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma de altădată Pâine de casă fără frământare – Gustul și aroma…