Brunch

Burger cu pulled pork, sos barbeque și…

Burger cu pulled pork, sos barbeque și salată Coleslaw cu iaurt și miere   De când aștept momentul să fac un…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2,5 kg pastă de măceșe
  • 1-1,2 kg zahăr
  • 1 kg sâmburi de nucă
  • Un praf de sare

Dulceață de măceșe cu nuci – Rețetă…

Îmi aduc aminte exact ziua de 27 Iulie 2018, eram la Pișchia cu prietena mea Laura Laurențiu, aveam un eveniment și…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 6 buc smochine
  • 150 g brânză de capră grasă
  • 12 felii prosciutto
  • 50 g miere
  • 1 linguriță fulgi de chilli

Smochine umplute cu brânză de capră, învelite…

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie! Astăzi după ce…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 200 g spaghete
  • 400 g vinete
  • 1 ceapă mică
  • 2-3 căței de usturoi
  • 70 ml ulei măsline
  • O cutie de roșii cuburi în bulion
  • O mâna de busuioc
  • 1 buc burrata de 250 g sau 2 mai mici
  • Sare și piper după gust

Spaghete cu vinete, roșii și burrata –…

Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 280 g biscuiți digestivi
  • 140 unt cu 80% grăsime
  • 750 g ricotta
  • 250 ml smântână 32%
  • 200 ml smântână pentru frișcă
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 plic de zahăr vanilat
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece
  • 800 dulceață căpșuni/ cireșe/ caise/ piersici
  • 10 g gelatină
  • 60 ml apă rece

Cheesecake cu ricotta și topping de căpșuni,…

Cheesecake-ul este un desert format din minimum 2 straturi, cel mai important ca și consistență fiind cel de brânză, care poate…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 pulpe de rață de aproximativ 250g/buc
  • Boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei vegetal
  • Sare după gust
  • 1 kg varză roșie
  • O ceapă medie
  • 50 ml ulei vegetal
  • 250 g mere verzi
  • 100 g prune deshitratate fără sâmburi
  • 200 ml vin roșu sec
  • 50 g zahăr brun
  • Scorțișoară după gust
  • Sare și piper după gust
  • 2 oua
  • 70-75 g făină depinde de ouă poate ajunge și la 100 g
  • O legătură de pătrunjel
  • 30 g unt

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză…

Pulpe de rață confit cu varză Bavareză cu prune uscate și găluște o rețetă care combină o rețetă clasică franceză de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 kg smochine bine coapte
  • 1,5 kg zahăr
  • Sucul de la 3 lămâi medii

Dulceață de smochine, după rețeta de dulceață…

Dulceaţa de smochine , reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă…

(4.5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 4 kg de mere roșii
  • 500-700 g zahăr sau mai mult după gust
  • 1 l apă

Marmeladă de mere fără amidon, produs tradițional

Anul acesta am fost în Valencia și la micul dejun erau niște cuburi închise la culoare, prima zi am evitat, a…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 foi de napolitană întregi
  • 10 albușuri
  • 230g zahăr
  • 80 g făină albă
  • 300 g nucă tocată grosier sau la cutter
  • 500 g rahat tăiat cubulețe mici
  • Coaja de la 2 lămâi
  • Un praf de sare
  • 10 gălbenușuri
  • 250 g zahăr
  • 1 zahăr vanilat
  • 200 g unt

Prăjitură Mozaic cu rahat și nuci în…

Întotdeauna am iubit prăjiturile cu creme și nuci, dar parcă aceasta este una din cele mai bune. Îmi aduc aminte că…

(4.2 / 5)

Marmeladă de portocale – Rețetă autentică din…

Marmelada se referă la conservarea fructelor cu toți coaja și suc, fierte cu zahăr și apă. Se poate face din aproape…

(4.3 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 8 ouă mari
  • 30 g zahăr tos
  • 80 ml ulei floarea soarelui
  • 200 g iaurt gras/ lapte bătut
  • 250 g făină de mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 10 g praf de copt
  • 250 g brânză de vaci
  • 600 g telemea de oi mai uscată
  • Sare dacă mai este nevoie
  • Pentru servit smântâna la aprecierea fiecăruia! ;)

Ciorbă de perișoare à la grec

Ciorbă de perișoare à la grec Azi o sa facem cea mai bună și mai delicioasă Ciorbă de perișoare à la…

(4.4 / 5)
x

Register

Lost Password