Risotto cu creveți și spanac în sos cremos cu parmezan Risotto cu creveți și spanac în sos cremos cu parmezan este…
Pate vegetal cu ardei copt – Rețetă simplă și gustoasă Pate vegetal cu ardei copt este un preparat sofisticat prin simplitatea…
Tobă cu ciolan de porc făcută în casă Această Tobă cu ciolan de porc făcută în casă este un preparat tradițional…
Ciuperci pane cu parmezan și pătrunjel și sos de iaurt Această rețetă de ciuperci pane cu parmezan și pătrunjel, servite alături…
Humus marocan cu linte verde și rodie Humusul marocan cu linte verde și rodie este o reinterpretare exotică și plină de…
Langoși cu șuncă și cașcaval ca la Arad Acești Langoși cu șuncă și cașcaval ca la Arad sunt bucate tradiționale delicioase…
Tăieței de orez cu omletă și ceapă verde în stil chinezesc Acești tăieței de orez cu omletă și ceapă verde, pregătiți…
Baghete cu semințe fără frământare Aceste Baghete cu semințe fără frământare sunt atâta de bune și le-am făcut din același aluat…
Mâncare de fasole verde cu cartofi și legume Această Mâncare de fasole verde cu cartofi și legume este un preparat simplu,…
Pogăcele cu cașcaval și ceapă verde Aceste Pogăcele cu cașcaval și ceapă verde sunt gustări fragede și aromate, perfecte pentru orice…
Plăcintă cu șuncă și cașcaval Aceasta Plăcintă cu șuncă și cașcaval este o reinterpretare savuroasă a unei rețete clasice din bucătăria…
Spirale cu pizza Spirale cu pizza sunt delicioase gustări, perfecte pentru orice ocazie, de la petreceri la o masă rapidă. Preparatele…