Chec Căpșunel, cu multe căpșuni și banane Simplu de sezon, Chec cu căpșuni și banane, care vine la pachet cu un…
Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…
Mămăligă cu brânză și smântână – Taci și înghite – Rețetă ardelenească Când stau și mă gândesc la această mămăliga,…
Super pâinici cu smântână fără drojdie Pâinea este probabil cel mai consumat aliment al românilor, motiv pentru care o consumăm sub…
Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…
Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…
Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…
Risotto cu pui și ciuperci Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca sunt de pădure, champignon, pleurotus,…
Ciuperci umplute cu bacon și cașcaval Pur și simplu iubesc ciupercile, de oricare ar fi ele, ca…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…