Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

( 5 out of 5 )
Loading...
Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri
  • -35-40 bucServings+
  • 15 mPrep Time
  • 16 mCook Time
  • 30 mReady In
Print Recipe

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

Aceste Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri sunt o reinterpretare a unui preparat banal, pe care probabil orice gospodină îl gătește la un moment dat: șnițel de pui cu pesmet.

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

Eu am ales să le dau însă o altă formă, mai mică și mai compactă, cât să le bagi direct în gură sau să muști maxim odată din ele. Crusta reprezintă însă punctul forte. Sunt câteva ingrediente simple, care laolaltă, în acest caz, crează magie. Aromele verdețurilor, gustul delicios al parmezanului și savoarea cărnii de curcan gătită exact atât cât trebuie fac din acest preparat unul de top, dar totuși ușor și rapid de pregătit. Poate fi un element de pe un platou de aperitive, poate fi un preparat pentru felul doi alături de o garnitură, sau poate fi mâncarea preferată a copilului tău. Ai mei dragi au devorat la propriu întreaga cantitate preparată. Spot la gătit! Ingredientele necesare și modul de preparare al cuburilor de curcan cu parmezan și verdețuri sunt descrise în cele ce urmează!

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

Pentru multe alte rețete cu carne ori preparate și multe altele, găsiți în secțiunea preparate cu carne, click aici  sau pe fotografie.

Cotlet de porc dulce acrișor cu ananas și legume

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri?

Ingrediente:

  • 1 kg piept de curcan dezosat
  • 1 linguriță prăfoșenie usturoi
  • 1 linguriță cu vârf de sare
  • 1 linguriță de boia
  • Chilli praf după gust
  • 1 linguriță coriandru măcinat
  • 1 linguriță pătrunjel uscat
  • 1/linguriță turmeric
  • 3 ouă mari
  • 120 g făină
  • 150 g pesmet
  • 150 g parmezan răzuit
  • 800 ml ulei vegetal pentru prăjit

Mod de preparare:

Tăiem cuburi de 1,5/1,5 cm pieptul de curcan.

Batem ouăle.

Amestecăm parmezanul cu pesmetul.

Amestecam parmezanul cu pesmetul

Condimentăm pieptul de curcan cu sare, boia, chilii, turmeric, pătrunjel, coriandru, praf de usturoi. Le amestecăm bine și le dăm la rece pentru minim 3 ore.

Condimentam

Trecem carnea prin făină.

Dam prin faina

Răsturnăm toată carnea în ouăle bătute și le amestecăm bine.

Trecem prin ou

Apoi luăm 4-5 cuburi și le dăm prin pesmetul amestecat cu parmezanul. Le scoatem pe o tavă si le dăm deoparte. Facem la fel și cu restul de carne.

Dam prin pesmet

Încingem o tigaie înaltă cu uleiul vegetal si prăjim la foc mediu spre mare până se rumenesc frumos. Le scoatem pe o tavă tapetată cu prosop de bucătărie pentru a scurge excesul de ulei.

Simplu, rapid si gustos!

Cuburi de curcan cu parmezan și verdețuri

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide