Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…
In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…
Khachapuri este o placinta traditionala georgiana umplută cu brânza și ou. De fapt este un aluat de pâine cu ulei de…
Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…
Retetele mediteraneene sunt recunoscute pentru simplitatea si rapiditatea cu care se fac, dar bineinteles si pentru gustul autentic de lamaie, oregano,…
Ati mancat o salata astazi? Specialistii sunt de parere ca unul din cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe…
O altfel de pizza, cu “aluat” din cartofi, crocant la exterior și moale la interior, pentru o pizza rapida, care nu…
Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…
Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…
Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…
Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…
Avocado, sunt atâtea de spus despre el. Părerile sunt împărţite: unii îl consideră fruct, alţii legumă. Indiferent de ce parte a…