Gustari

Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o…

  Pate de păstrăv afumat cu lămâie, o gustare ușoară și rapidă   Azi facem un Pate de păstrăv afumat cu lămâie,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g dovlecel
  • 150 g ciuperci champignon
  • O ceapa roșie mare
  • 150 g ardei capia
  • 150 g ardei gras galben
  • 1 ardei iute verde
  • Pentru dressing
  • Zeama de la o jumătate de lămâie
  • 70 ml ulei de măsline
  • 1 lingurița de oregano uscat
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1-2 căței de usturoi
  • Sare și piper după gust

Frigărui de legume marinate in stil mediteranean

In ultima vreme am tot încercat sa nu nu mai mănânc carne și se pare ca îmi cam iese, nu as…

(4 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina albă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 20 g drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurița de sare
  • 300-350 ml apa
  • 1 galbenus
  • 200 g mozzarella
  • 200 g feta
  • 150 g ricotta
  • 2 oua
  • Câteva fire de cozi de ceapa verde pentru decor

Khachapuri – Placinta georgiana cu brânza –…

Khachapuri este o placinta traditionala georgiana umplută cu brânza și ou. De fapt este un aluat de pâine cu ulei de…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g faina de mălai
  • 300 + 50 g faina albă de grâu / pentru uns
  • 50 g drojdie
  • 50 g zahar
  • 150 ml ulei vegetal
  • 15-20 g sare in funcție de gust
  • 1 l de apa aproximativ

Pita de mălai, mălai copt sau mălai…

Pita de mălai, un gust și o savoare aparte! Nu pot spune decât ca de când am descoperit-o pur și simplu…

(4.1 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • Pulpe de pui 1 kg sau 4 bucati
  • Iaurt grecesc, minim 10% grasime 500 g
  • Lamaie o bucata
  • Oregano uscat o lingura
  • Usturoi 2 catei
  • Patrunjel 1 legatura
  • Piper proaspat rasnit o lingurita
  • Sare dupa gust
  • Broccoli 1 kg
  • Ulei de masline 30 ml
  • sare si piper dupa gust

Pulpe de pui mediteraneene cu iaurt, lamaie…

Retetele mediteraneene sunt recunoscute pentru simplitatea si rapiditatea cu care se fac, dar bineinteles si pentru gustul autentic de lamaie, oregano,…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 300 g piept de curcan
  • 150 g roșii
  • 2 avocado copți
  • 2 oua fierte tari
  • Sucul de la o jumătate de lămâie
  • 30 ml ulei de măsline
  • 50 g baby spanac
  • Sare, piper și fulgi de chilli după gust
  • Frunze de cimbru sau busuioc pentru decor (după preferințe)

Salata de curcan cu avocado și oua…

Ati mancat o salata astazi? Specialistii sunt de parere ca unul din cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de cartofi albi
  • 150 de cașcaval
  • Ulei 2 linguri plus 1 pentru uns hârtia de copt
  • Sare și piper după gust
  • 100 g porumb boabe
  • 70 g ciuperci
  • 100 g roșii
  • 100 g mozzarela
  • 100 g de salam feliat
  • Câteva măsline
  • 2-3 frunze de busuioc

Pizza cu cartofi, aluat crocant la exterior…

O altfel de pizza, cu “aluat” din cartofi, crocant la exterior și moale la interior, pentru o pizza rapida, care nu…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g de cartofi roșii
  • 250 g morcovi
  • 200 țelina rădăcina
  • 200 păstârnac
  • 100 g Mazăre
  • 200 g castraveți murati
  • 4 oua fierte tari
  • 50 g muștar
  • Sare și piper după gus
  • 1 ou întreg
  • 250 ml ulei

Salata a la Russe, salata de boeuf…

Salata a la Russe este o salata foarte populara in Romania. Puteți să-i numiți și Salata Rusească sau Olivier (numită după…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 1 kg de vinete
  • 500 de grame de ardei gras roșu sau capia
  • 500 g roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • Zeama de la o lămâie
  • 50-100 ml ulei de măsline
  • 2 legături de pătrunjel
  • Sare piper după gust

Salata de vinete cu ardei si roșii…

Abagannuc or baba ghanoush este un fel popular de mancare din bucataria de sud a Turciei. Vinetele coapte pe grătar păstrând…

(4.7 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 500 g fasole roșie fiarta
  • 2 cepe roșii tăiată mărunt
  • 20 g coriandru frunze
  • 3-4 căței de usturoi tocate mărunt
  • 2-3 cm de ghimbir tocat marunt
  • 100 g de porumb boabe
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 1 lingurița fulgi de chilli
  • Sare după gust
  • 400 g de Mango copt
  • 200 g ardei gras roșu
  • 200 g roșii
  • 1 ceapa roșie
  • 100 g castravete
  • 1/2 jalapeno sau ardei iute
  • 20 g de coriandru frunze
  • 2 buc Lime
  • 50 ml ulei de măsline

Chiftele de fasole cu salsa de Mango…

Bucataria Chileana are la baza bucataria tradiționala Spaniola, ingredientele locale dar și cultura Mapuche, iar mai târziu importante influente din bucataria…

(0 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 3 oua
  • 160 ml lapte
  • 160 g faină
  • 10 g drojdie uscată
  • 75 g unt topit
  • 1 lingurița de zahăr
  • 1/2 linguriță sare
  • 2-3 linguri de ulei pentru uns tigaia
  • 200 g brânza tartinabila
  • 200 g somon afumat
  • Câteva fire de mărar pentru decor sau capere.

Blini cu crema de branza si somon…

Blinile sunt tradiționalele “clătite” rusești, făcute cu precădere din faina alba de grâu, foarte rar din altfel de faina, fiind servite…

(5 / 5)
View Ingredients
x
Ingredients
  • 2 baghete medii cu seminte
  • 2 avocado copți
  • 100 g de prosciuto crud uscat
  • 50 g măsline Kalamata tăiate in doua
  • O lingurița pasta de ardei
  • O roșie
  • O ridiche
  • Sare și piper după gust.

Sandwich cu avocado, măsline Kalamata și prosciuto

Avocado, sunt atâtea de spus despre el. Părerile sunt împărţite: unii îl consideră fruct, alţii legumă. Indiferent de ce parte a…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password