Mic dejun

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză…

Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și mărar Plăcintă Bănățeană ca la Făget, cu brânză de oaie și…

(4.6 / 5)

Omletă cu ceapă verde și brânză de…

Omletă cu ceapă verde și brânză de capră ca la bunica Cea mai bună omletă sau “ratotă”, așa cum i se…

(5 / 5)

Plăcintă turcească cu brânză sărată

Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…

(4.5 / 5)

Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la…

Plăcinte țărănești cu cartofi de post, la tigaie Vestite și apreciate de toată lumea, aceste Plăcinte țărănești cu cartofi de post…

(4.3 / 5)

Covridog cu brânză topită – Cremwursti în…

Covridog cu brânză topită – Cremwursti în corn   Salivez cu gândul la acești cremwursti în corn de mai bine de…

(4.6 / 5)

Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri

Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri   Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…

(4.3 / 5)

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe…

Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…

(2.1 / 5)

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și…

Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…

(4.5 / 5)

Pâine integrală cu ulei de măsline, fără…

Pâine integrală cu ulei de măsline, fără frământare Mi-a fost dat să gust în viața asta nenumărate feluri și rețete de…

(4 / 5)

Prăjitură ora 12, rețetă de cofetărie veche

Prăjitură ora 12, rețetă de cofetărie veche De ora 12 m-am îndrăgostit iremediabil cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu.…

(4.6 / 5)

Salată de cartofi cu leurdă și maioneză…

Salată de cartofi cu leurdă și maioneză de avocado Poate v-ați tot întrebat ce să mai gatiti în perioada aceasta și…

(5 / 5)

Maioneză vegană de avocado

Maioneză vegană de avocado Maioneza de avocado, poate înlocui cu succes maioneza traditională din ou, este mai echilibrată, nu folosim ouă…

(5 / 5)
x

Register

Lost Password