Azi faceți rețetă simplă și rapidă de salată de conopidă cu brânză și mărar.
Aceasta salată merge de minute pentru orice moment al zilei, de la mic dejun până la cină sau chiar la pachet. Este atât de ușor de făcut cu ingrediente puține, simple și la îndemâna tuturor.
Sincer făceam acasă de foarte multă vreme conopidă cu maioneză și azi mă gândeam să fac o porție, doar că a vrut să schimb maioneza cu ceva, iar acel ceva s-a dovedit a fi o crema de brânză Philadelphia.
Este perfect tartinabilă, merge de minune cu o pâine prăjită sau chiar în pâine proaspăt scoasă din cuptor și vă asigur că vă veți opri din mâncat în momentul în care va fi gata.
Așadar vă invit să Rămâneți alături pentru lista simplă a ingredientelor, dar și a modului simplu de preparare.
Pentru multe alte rețete de post, lactovegetariene, ovolactovegetariene, intrați în secțiunea rețete de post, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Desfacem buchețelele de conopidă de pe cotor și le spălam.
Curățăm ceapa roșie și o tocăm mărunt.
Tocăm mărunt și mărarul.
Într-o oală încăpătoare punem buchețelele de conopidă la fiert pentru 10 minute.
Scoatem conopida într-un strecurați și o lăsăm la scurs până se răcește.
Cu ajutorul unui tel sau al unui mixer de bucătărie mixăm conopida până obținem o compoziție zgrunțuroasă.
Adăugăm crema de brânză o încorporăm în compoziție.
Treptat adăugăm și uleiul și amestecăm până se încorporează ca la maioneză.
Punem mărarul tocat, ceapa tocată peste, dam gust cu sare și pieper și omogenizăm.
Servim cu pâine prăjită! Simplu, rapid, gustos și sănătos! Spor la treabă și poftă bună!