Tartă cu căpșuni și mascarpone Dacă tot e vremea căpșunilor, atunci să facem deserturi cu căpșuni! Ceva simplu, rapid și de…
Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la tigaie Cine poate rezista unor Plăcinte țărănești cu brânză, ceapă și mărar, la…
Cornulețe moi și pufoase în două culori umplute cu rahat Poate cele mai bune cornuri cu rahat, care îmi aduc aminte…
Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri Această rețetă de Lipii libaneze pentru kebab și sandwich-uri este simplă ușoară și rapid…
Cheesecake cu Oreo și căpșuni, fără coacere Cheesecake cu Oreo și căpșuni, fără coacere, Un desert de zile mari, aromat, cremos…
Papricaș de porc cu cartofi la ceaun – Popricaș Bănățean Nu cred să existe preparat mai reprezentativ al bănățeanului, decât…
Foi cu nucă de cocos și cremă de lămâie Întotdeauna cocosul a făcut casă bună cu lămâia sau lime-ul chiar și…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Foi de napolitane umplute cu cremă de ciocolată Sunt napolitanele mele preferate, sunt foarte ușor de făcut, relativ ieftine și…
Friptură de miel cu usturoi și rozmarin – Rețetă Ardelenească Pot spune cu mâna pe inimă ca aceasta friptură este cea…
Rol Melinda cu ciocolată, cremă de brânză și căpșuni Au cam apărut căpșunile autohtone prin piețe și prin supermarket-uri, motiv numai…