Brownie cu unt de arahide Un adevărat răsfăț american, brownie cu unt de arahide. Crocant la exterior și umed la interior…
Ai încercat și un altfel de limonada? De piersici de exemplu? Dar nu făcută din siropuri sau arome ci din piersici…
Clafoutis provine din regiunea Limousin din Franța, reteta traditionala fiind făcută cu cireșe negre însă există numeroase variații acestea fiind făcute…
Gazpacho este o supa rece, făcută din legume proaspete la blender. Este o supa traditionala spaniola dar din regiunea de sud…
Dragii mei, doar ce m-am întors dintr-o mică vacanța din Spania și am tot încercat fel de fel de Paella, cu…
Unii ar tinde sa spună ca este reteta ardeleneasca, dar după denumire tind sa cred mai mult ca este bănățenească. Eu…
Ei dragii mei, când vine vorba de păsulă slăită, chiar mi se fac ochii ca la broască când ii inundație! E…
Găigană, preparat traditional din Banat. Un mic dejun care ne aduce aminte de vremurile copilăriei! Acest mic dejun consistent și sănătos…
Salam de biscuiți cu cremă de ciocolată Azi facem o rețetă îmbunătățită de salam de biscuiți cu cremă de ciocolată,…
Cotletul de porc o carne destul de pretențioasa când vine vorba de gătit, însă pregătită in acest stil, o va face…
Cartoful este o planta din familia solanaceelor, cu flori albe, roz sau mov, cu tulpini subterane terminate cu tuberculi. Cartofii sunt…
Ciocolată de casă – ciocolata copilăriei mele, cel mai bun baton de ciocolată Ciocolată de casă, ciocolata copilăriei mele, cel mai…