Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu…
Pulpe de rață confit, cartofi zdrobiți cu verdețuri și sos de gutui cu stafide Pulpe de rață confit, o rețetă clasică…
Prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de…
Prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză și gem de gutui Ingrediente prăjitură cu morcovi și nucă, cremă de brânză…
Piure de castane cu frișcă, amintirile dulci…
Piure de castane cu frișcă, amintirile dulci din copilărie Unele din cele mai frumoase din amintiri din copilărie, erau duminicile, și…
Supă cremă de ciuperci
Supă cremă de ciuperci Extrem sățioasă și consistentă, supa cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, reușind să ne țină…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Supă cremă de cartofi dulci cu lapte…
Supă cremă de cartofi dulci cu lapte de cocos și bacon crocant În ultima vreme am cam renunțat la ciorbele și…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…