Această cremă de brânză cu miere și nuci coapte este maximum care poate fi într-o combinație de brânză.
De unde am por it către această rețetă?! Ei da, am foat plecați în vacanță în insulele Caraibe și la micul dejun continental, bufet suedez erau atâtea variante încât nici nu știai ce să alegi de acolo, însă ceva “pastă” îmi făcea cu ochiul de câteva zile. Așa că mi-am luat o linguriță, atât cât să văd ce este și când am băgat în gură, efectiv m-am îndrăgostit iremediabil de această cremă. Dar nu eram sigur ce este, așa că am întrebat și de aici nu a fost decât un pas pentru a pune și eu în aplicare rețeta, ba chiar să o personalizez după gustul meu.
Ingredientele sunt puține și simple, dar rezultatul este absolut fantastic, cremoasă si deliciasă. Care poate fi servită alături de niște vafe, așa cum am servit si noi, clătite, pâine prăjită sau chiar pe tartine cu fructe.
Acum nu îmi rămâne decât să vă invit pentru a rămâne alături să consultați lista ingredientelor dar și pentru modul de preparare foarte simplu.
Pentru multe alte rețete de gustări cu sau fără carne și multe altele, găsiți în secțiunea aperitive click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Coacem nuca până se rumenește frumos. O lăsăm să se răcească după care o frecăm între palme astfel încât să eliminăm coaja acesteia.
O tocăm grosier și o dăm deoparte.
Într-un castron încăpător punem crema de brânză, mierea și nuca tocată grosier. Omogenizăm ușor cu o spatulă fără a amesteca energic, doar atât cât să se omogenizeze.
Poate fi servită cu vafe, așa cum am servit-o noi, dar merge bine și pe pâine prăjită, biscuiți sau fursecuri. Este gustarea ideală sau micul dejun rapid și gustos.
Acum nu îmi rămâne decât să vă doresc spor la treabă și poftă bună!