Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă

( 4.7 out of 5 )
Loading...
  • 600 gPortie
  • 20 mTimp de preparare
  • 5 mTimp de gatire
  • 25 mGata in
Print Recipe

Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă

Garantat cea mai bună și cea mai fină cremă pentru îmbrăcarea torturilor de orice fel este această cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă. Este cea mai puțin pretențioasă și se lucrează foarte ușor.

Din doar 3 ingrediente măsurate în mod egal 1:1:1, unt, ciocolată albă si smântână pentru frișcă veți obține o cremă perfectă pentru finalizarea torturilor.

Poate fi colorată după preferințe cu coloranți alimentari fără a-și pierde din calitate, fără a se înmuia sau tăia. Așadar acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar si a modului simplu de preparare cu o reușită de 100%

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem Cremă de unt cu ciocolată albă și frișcă


Ingrediente:

200 g unt cu minim 80% grăsime

200 g ciocolată albă de bună calitate

200 g smântână din lapte pentru frișcă

Mod de preparare:

Aducem smântâna în punctul de fierbere și oprim focul. Adăugăm ciocolata albă și lăsăm preț de 2-3 minute să se înmoaie. După care omogenizăm energic pentru a obține o compoziție uniformă. Dăm deoparte și lăsăm să ajungă la temperatura camerei.

Pentru început untul trebuie să fie musai la temperatura camerei și mixăm 10-12 minute până se spumează bine și se albește la culoare. Nu vă speriați sau nu trăiați e musai ca untul să fie mixat atât timp. Altfel nu va mai ieși la fel de cremos și exista și posibilitatea să se taie.

Acum că avem un unt cremos, fin și foarte aerat, adăugăm în fir subțire compoziția de ciocolată și mixăm la viteză mică până se încorporează complet. Nu batem mai mult decât este nevoie, adică atât cât să se încorporeze ciocolata albă în unt.

Este gata de folosit. Merge perfect pentru îmbrăcarea torturilor iar dacă doriți să schimbați culoare puteți

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password