Azi facem un Hummus de fasole roșie cu avocado și chimichurri. Gustos, sănătos și foarte ușor de făcut din numai câteva ingrediente.
În mod normal humusul de face din năut, însă astăzi am ales să-l fac din fasole uscată, fiind la fel de hrănitoare și pline de beneficii. Fasolea uscată are mute beneficii printre care conține puține calorii și ajută la slăbit, previne apariția diabetului de tip 2, protejează inima, accelerează tranzitul, conține vitamine și proteine de calitate, bogată în oxidanți și multe altele.
Cum spuneam mai devreme acest Hummus este o gustare foarte sănătoasă și sățioasă, încât din aceasta porție destul de mică am mancat 5 persoane și ne-a mai rămas.
Rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului simplu de preparare al unei gustări de care vă veți îndrăgosti iremediabil.
Pentru multe alte rețete de post, intrați în secțiunea rețete de post, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Oprim o lingură de fasole.
Punem toate ingredientele cu excepția sosului chimichurri într-un robot de bucătărie și mixăm până obținem o pastă consistentă, omogenă și fină. Dacă cumva este prea tare, mai putem adăuga câteva linguri de apă, în funcție de necesitate.
Amestecăm fasolea rămasă cu sosul chimichurri.
Punem humusul într-un bol și turnăm amestecul de fasole cu chimichurri deasupra, ori putem monta individual deasemeni cu chimichurri.