Supă cremă de ciuperci
Supă cremă de ciuperci Extrem sățioasă și consistentă, supa cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, reușind să ne țină…
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă
Tiramisu clasic – rețetă italianească fără frișcă Tiramisu clasic, cu pișcoturi însiropate în cafea, cu o cremă de mascarpone este desertul…
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki
Pulpe de pui marinate cu sos tzatziki Pulpele de pui merg de minune cu acest sos, iar dacă mai sunt și…
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc
Sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc Renumitul sos tzatziki cu mentă și iaurt grecesc, a ajuns sa fie făcut în…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Supă cremă de cartofi dulci cu lapte…
Supă cremă de cartofi dulci cu lapte de cocos și bacon crocant În ultima vreme am cam renunțat la ciorbele și…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor…
Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă Griș cu lapte cremos – Amintirea serilor de iarnă care era deliciul…
Doi în unu, choux a la creme…
Doi în unu choux și ecler la tavă cu ciocolată, alune și cremă patiseră Astăzi facem un desert doi în…
Galette cu smochine și migdale
Galette cu smochine și migdale Cea mai bună plăcintă cu smochine! Am tot auzit de galette cu aia cu aialaltă și sincer…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…