Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați
Ciorbă de fasole pestriță cu cârnați afumați Când vine vorba de fasole uscată, pot spune că tata și bunica făceau cea…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de…
Dovlecei umpluți cu carne și sos de iaurt cu mărar Azi am făcut dovlecei umpluți, pur și simplu din întâmplare, eram…
Cookie “pizza” la tavă cu fulgi de…
Cookie “pizza” la tavă cu fulgi de ciocolată Se poate pizza dulce?! Da se poate, un cookie mare și lat cu…
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc
Shakshuka, mic dejun tradițional evreiesc Shakshuka, un mic dejun excelent, la care nu m-aș fi gândit vreodată să fie atât de…
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară
Ștrudel/ plăcintă întoarsă cu dovleac și scorțișoară Despre ștrudelul cu dovleac și scorțișoară aș tot putea vorbi! E unul din preferatele…
Farfalle cu ton și sos de roșii,…
Farfalle cu ton și sos de roșii, rețetă italienească Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și…
Biscuiți rapizi cu cocos și lime din…
Biscuiți rapizi cu cocos și lime din numai 5 ingrediente Simplu, rapid și gustos, biscuiți rapizi cu cocos și lime din…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf…
Ghiveci de legume cu orez / Pilaf sârbesc Că e vară sau e vremea postului acest ghiveci de legume / pilaf…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională…
Fasole cu ciolan afumat / rețetă traditională de familie Această rețetă de fasole cu ciolan afumat îmi aduce aminte de copilărie,…