Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Prăjitură ungurească cu mac
Prăjitură ungurească cu mac Prăjitură ungurească cu mac Simplă, dar gustoasă și ușor de preparat, mai ales pentru iubitorii de mac…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Pate de iepure cu capere și castraveți
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…
Cel mai bun și mai fin chec…
Cel mai bun și mai fin chec vegan Cel mai bun și mai fin chec vegan. Fin, aromat și fraged cu…
Cașcaval pane – Cum se face corect?
Cașcaval pane – Cum se face corect? Azi învățam să facem Cașcaval pane – Cum se face corect că tare de…
Sărățele fragede cu telemea și semințe
Sărățele fragede cu telemea și semințe Sărățele fragede cu telemea și semințe, atât de bune și fragede încât dacă veți încerca…