Panettone – Cozonac italian
Panettone – Cozonac italian Azi vin cu rețeta finală în cea mai bună forma a ei pentru Panettone – Cozonac italian.…
Cel mai bun și mai fin chec…
Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie Cel mai bun și mai fin chec cu lămâie. Aromat, fraged…
Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed…
Brookies – Biscuiți ciocolatoși cu interior umed și exterior crocant Brookies – biscuiți ciocolatoși fu interior umed și crustă crocantă în…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de…
Fursecuri cu nucă, migdale și cremă de ciocolată Dacă tot e sezonul albușurilor care rămân de la prăjiturile și cozonacii…
Fursecuri fragede cu marțipan
Fursecuri fragede cu marțipan De departe unii din cei mai bune fursecuri fragede cu marțipan pe care i-am făcut în ultima vreme,…
Prăjitură ungurească cu mac
Prăjitură ungurească cu mac Prăjitură ungurească cu mac Simplă, dar gustoasă și ușor de preparat, mai ales pentru iubitorii de mac…
Pate de curcan cu jeleu de merișoare
Pate de curcan cu jeleu de merișoare Cu siguranță acest Pate de curcan cu jeleu de merișoare va fi pe placul multora…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute…
Cornulețe fragede cu unt și smântână umplute cu magiun de prune Cu siguranță cele mai fragede și aromate Cornulețe fragede cu unt…
Pâine de casă cu cartofi fără frământare
Pâine de casă cu cartofi fără frământare Azi facem pâine de casă cu cartofi fără frământare, ușor de pregătit cu un…
Pate de iepure cu capere și castraveți
Pate de iepure cu capere și castraveți Cu siguranță acest Pate de iepure cu capere și castraveți va fi pe placul multora…