Azi facem un pate de tofu cu verdețuri aromat și gustos potrivit pentru zilele de post și nu numai.
Mulți dintre noi nu prea apreciem tofu la adevarata lui valoare, este foarte sănătos și hrănitor în același timp dar și foarte accesibil din punct de vedere al prețului.
Foarte versatil și ușor de pregătit poate fi folosit în salate, paste, preparate calde și chiar in deserturi. Cu o structură asemănătoare cașului proaspăt merge de minune și ca atare alături de o roșie, castravete și o pâine prăjită.
Așadar astăzi am pregătit o gustare simplă din numai câteva ingrediente pe care le-am avut în casă și rezultatul a fost mult peste așteptările noastre.
Acum nu îmi rămâne decât să vă invit să Rămâneți alături pentru lista scurtă și simplă a ingredientelor care poate fi ajustată în funcție de dorințele sau gusturile dumneavoastră!
Pentru multe alte rețete de post, intrați în secțiunea rețete de post, click aici sau pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm usturoiul.
Tăiem grosier pătrunjelul.
Scoatem miezul de la avocado.
Într-un robot de bucătărie punem toate ingredientele cu excepția frunzelor de ceapă verde.
Mixăm prin pulsare de câteva ori până obținem o pastă grosieră sau mai fină, după plăcerea fiecăruia.
Servim în boluri cu puțin ulei de măsline, frunzele de ceapă verde și cu pâine prăjită. Iar de aici nu îmi rămâne decât să vă doresc spor la treabă și poftă bună!