Azi facem facem Prăjitura Mura, un deliciu cu multă cremă de brânză dulce și jeleu de mure.
E foarte ușor să faci o prăjitură cu blat de cacao și cremă fină de brânză dulce, însă e greu să găsești echilibrul între ingrediente și gusturi pentru a atinge perfecțiunea. Această prăjitiră a atins acest nivel, și nu o spui doar eu, ci toți prietenii care au “devorat” o tavă întreagă și dacă ar mai fi fost încă una, nu ne era îndeajuns. Blatul umed se cacao, crema de brânză fresh și pufoasă, alături de jeleul catifelat de mure sunt în acest caz, combinația ideală a unui desert perfect!
Nu vreau să vă mai rețin prea mult și vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor dar și a modului de preparare pas cu pas.
Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie.
Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.
Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.
Ingrediente pentru blat:
Ingrediente pentru cremă:
Ingrediente pentru jeleul de mure:
Mod de preparare pentru blat:
Preîncălzim cuptorul la 175 de grade.
Amestecăm făina cu cacaua și le cernem împreună intr-un alt bol.
Separăm ouăle, gălbenușurile le amestecăm cu uleiul și le batem până se spumează.
Albușurile le batem spumă cu un praf de sare, apoi adăugăm zahărul treptat.