Rol Snickers

( 4.5 out of 5 )
Loading...
Rol Snickers
  • -12 pServings+
  • 40 mPrep Time
  • 30 mCook Time
  • 1:10 hReady In
Print Recipe

Rol Snickers

Cel mai bun și mai delicios Rol Snickers făcut din ingrediente simple și la îndemâna tuturor, cu un mod de preparare potrivit chiar și pentru cei mai neîndemânatici într-ale bucătăriei.

Rol Snickers

Provocarea a început după ce am mâncat un baton Snickers din care caramelul se prelingea ușor, iar arahidele nu au făcut decât să completeze acest tablou minunat al batonului meu preferat. Ajuns acasă m-am pus să testez și să testez și parcă nimic nu îmi plăcea, însă rolul acesta este spectaculos de bun. Dar azi caramelul cu arahide a fost soluția ideală pentru acest desert minunat. Și da, acum a ieșit ceea ce trebuie.

Rol Snickers

Da, mă pot lăuda cu un rol perfect, ușor Sărat datorită arahidele coapte și sărate, care a fost apreciat de absolut toti cei care l-au gustat. Rămâneți alături pentru lista ingredientelor și modul de preparare.

Rol Snickers

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum face un Rol Snickers ca la carte?

Ingrediente pentru blat:

  • 6 ouă mari
  • 130 g zahăr tos
  • Un praf de sare
  • 110 g faină albă tip 000
  • 30 g cacao de bună calitate
  • 5 g praf de copt
  • 50 ml ulei vegetal cu gust neutru

Ingrediente pentru caramelul cu arahide:

  • 230 g zahăr tos
  • 100 g unt
  • 160 ml smântână din lapte pentru frișcă cu 35% grăsime
  • 130 g arahide coapte și sărate

Ingrediente pentru crema de brânză cu frișcă:

  • 300 g cremă de brânză gen Philadelphia 
  • 50 g zahăr pudră
  • 150 ml smântână din lapte pentru frișcă cu 35% grăsime

Ingrediente pentru glazura de ciocolată cu arahide:

  • 200 g ciocolată cu 50% cacao
  • 40 ml ulei vegetal cu gust neutru
  • 100 g arahide coapte tocate grosier

Mod de preparare pentru blat:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Tapetăm o tavă de cuptor de 30/40 cu hârtie de copt.
Amestecăm făina cu cacaua, praful de copt și le cernem.

Punem ouăle cu sarea, zahărul și le batem până obținem o spuma densă și tare.

Punem ouăle cu sarea

Adăugăm uleiul și amestecăm ușor până se încorporează.

Adăugăm uleiul

Amestecul de faină îl adăugăm în 2 tranșe amestecând cu o spatulă cu mișcări largi de sus în jos.

Încorporăm faina

Turnăm în tavă, nivelăm și dăm la cuptor pentru 15-18 minute sau până trece testul scobitorii.

Turnăm in tava

Scoatem tava din cuptor și o punem aluatul cu tot cu hârtia de copt pe un prosop de Bucătărie, apoi rulăm strâns, dar cu grijă să nu îl rupem. Lăsăm să se răcească complet.

Scoatem Tava din cuptor

Mod de preparare pentru caramelul cu arahide:

Punem zahărul intr-o crăticioară pe foc mic rotind din când în când până se topește complet și capătă o culoare frumoasă. Când spun rotind înseamnă a mișca brusc cratița astfel încât să se amestece singur. (Sper că am fost înțeles 😊)

Punem toate ingredientele și omogenizăm

Adăugăm untul, oprim focul și amestecăm într-una până se încorporează perfect.

Adăugăm untulPunem și smântâna, pornim din nou focul pe mic, atât cât să pâlpâie și fierbem 7-8 minute.

Punem și smântâna

Încorporăm și arahidele și dăm deoparte să se răcească complet.

Încorporăm și arahidele

Mod de preparare pentru crema de brânză cu frișcă:

Punem crema de brânză cu zahărul pudră și mixăm până se omogenizează.

Punem crema de brânza cu zaharul pudra

Adăugăm frișca, mixăm în continuare încă 1-2 minute până se întărește. (Crema o facem după ce blatul și caramelul este rece)

Adăugăm frisca

Asamblare:

Desfacem cu grijă blatul, îl ungem cu compoziția de caramel, lăsând în partea superioară 2 degete neacoperit.

Deafacem cu grija blatul

Distribuim și crema de brânză, o întindem la fel cât caramelul și rulăm strâns. Dăm la rece pentru o oră.

Distribuim crema de brânza

Mod de preparare pentru glazura de ciocolată cu arahide:

Topim ciocolata pe bain marie și adăugăm uleiul.

Punem crema de brânza cu zaharul pudra Topim ciocolata

Încorporăm și arahidele tocate

Încorporăm arahidele tocate

și turnăm peste. Glazura trebuie să fie lichidă, dar nu fierbinte.

Turnăm glazura
Dăm din nou la rece pentru o oră după care putem tăia și servi. Sa va fie de folos!

Rol Snickers

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide