Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon

( 0 out of 5 )
Loading...
Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon
  • -16 feliiServings+
  • 20 mPrep Time
  • 1:30 hCook Time
  • 2:0 hReady In
Print Recipe

Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon

Această Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon este potrivită atât pentru gustările reci cât și cele calde, alături de un piure sau un cartof natur.

Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon

Este atât de simplă și de rapidă, ca să nu mai spun cât de gustoasă și de ce nu și foarte aspectuasă încât și cel mai neîndemânatic într-ale bucătăriei ar putea să o pregătească fără nici un fel de impediment!

De obicei eu o fac atunci când am musafiri, arată bine pe platou și este apreciată parcă mai mult decât orice alt aperitiv.

Se poate servi și caldă alături de un piure de cartofi sau o salată, dar să nu mai lungim foarte mult vorba și să ne apucăm de treabă!

Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon

Pentru multe alte rețete cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea gustări, click aici sau pe fotografie.

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

necunoscut_1.jpg

Cum facem Rulada de pui cu măsline învelită în bacon?

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 600 g pulpe de pui dezosate
  • 150 g măsline negre fără sâmburi
  • 150 g ardei gras roșu
  • 7 ouă
  • 1 legătură de mărar/ pătrunjel după cum vă place
  • 300 g bacon crud uscat feliat
  • Sare și piper după gust

Mod de preparare:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade.

Fierbem 4 din cele 7 ouă.

Tocăm mărunt pătrunjelul.

Ardeiul gras îl tăiem cubulețe măricele

Pulpele de pui le trecem prin mașina de tocat carne.

Pieptul de pui îl tăiem cubulețe de 1/1 cm

Punem toate într-un castron alături de cele 3 ouă crude rămase mărarul tocat și condimentele.  Amestecăm bine și dăm deoparte.

Punem într-un castron alături de cele 3 oua crude

Tapetăm o tavă de chec cu felii de bacon. 

Tapetăm o tavă de chec cu bacon
Punem jumătate din cantitatea de carne tocată pe fundul tăvii, apăsăm bine să umplem goluri de aer și facem un șanț în care punem ouăle fierte. 
Venim cu cealaltă jumătate de cantitate de carne tocată, apăsam din nou foarte bine și dăm cu tava de masă să se așeze bine și să scoatem eventualele bule de aer.

Punem jumătate din cantitatea de compozitie

Învelim cu marginile de la baconul rămas în exterior.

Invelim in bacon

Dăm la cuptorul preîncălzit 1 și 20 de minute. În caz că se rumenește prea tare deasupra o putem acoperi cu o folie de aluminiu și continuăm gătirea.

Venim cu baconul peste
O lăsăm la temperat în tava în care s-a copt, după care o scoatem afară și o lăsăm să se scurgă. Tăiem felii și servim. Se poate servi atât rece cât și caldă alături de o garnitură de cartofi sau orez și o salata de murături, dar la fel de bine merge și cu o salata de varză proaspăta!

Ruladă de pui cu măsline învelită în bacon    

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide