Smochine umplute cu brânză de capră, învelite în prosciutto, cu miere și chilli

( 0 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 15 mGata in
Print Recipe

Smochine…. deja salivez, sunt fructele mele preferate, ca sunt proaspete, in dulceață, uscate, nu contează, smochine să fie!
Astăzi după ce am terminat aproape 2 kilograme, am zis că ar fi păcat să nu fac o rețetă și bineînțeles să o împărtășesc cu dumneavoastră. Așa că am deschis frigiderul și am găsit brânza de capră și prosciutto, restul din cămară și uite-așa am făcut Smochine umplute cu brânză de capră, învelite în prosciutto, cu miere și chilli. Au fost gata în 15 minute, moment în care au apărut și musafirii :))) Așadar m-am limitat la 1 bucățică, dar nici o problemă, brânză și prosciutto mi-o mai rămas, dimineață fug la piața după smochine și îmi fac să ma satur.

Ingredients

Step by step method

  • Preincalzim cuptorul la 190 de grade Celsius Spălăm smochinele, le tăiem codițele și le crestăm în 4 până la jumătate. Le umplem cu brânza de capră, le învelim în câte 2 felii de prosciutto și le punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Punem mierea și fulgii de chilli, după care dăm la cuptor pentru 7-8 minute.

  • Le scoatem afară, le montăm le farfurii și le servim alături de un pahar de spumant sau vin alb. Simplu, gustos și rapid. Dar acum vă las să vă apucați de treaba nu înainte de a vă ura spor la treabă și poftă bună!

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password