Sos Marinara
Nici nu apuci să îi spun numele și este gata, asta așa că timp de lucru, dar dacă vine vorba de gust… nu îmi găsesc cuvintele!
Ușor picant, dulce, acrișor, este un sos de roșii ideal pentru orice, paste, chiftele, chiar și pentru cei care țin post alături de o turtă țărănească și de ce nu și pentru pizza.
Odată trebuie să îl încerci și cusingurabtabte vei îndrăgosti de el. Simplu de făcut cu ingrediente la îndemâna oricui, cu siguranță îi va reuși și celui mai neîndemânatic într-ale bucătăriei!
Ingrediente sos marianara:
Mod de preparare Sos Marinara:
Punem uleiul într-o crăticioară, adăugăm usturoiul tocat mărunt, îl călim pentru câteva secunde.
Adăugăm restul ingredientelor.
Fierbem 3-4 minute și este gata.
Simplu, rapid și gustos! Spor la treabă și poftă bună!
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Flavia
Fac acest sos de cateva luni in cantitati mari si il pun fierbinte in borcane cu capac. Las borcanele sa se raceasca si le tin la frigider si o luna si e buuun. Il folosesc la puzza, paste, chiftele, fac saratele din aluat foitaj pe care il ung cu acest sos, etc. Este excelent.