Abonează-te la canalul de Youtube

Sos Marinara

( 0 din 5 )
Se încarcă...
  • 500 gBucăți
  • 5 mPreparare
  • 10 mGătire
  • 15 mGata în
Printează rețeta

Sos Marinara

Nici nu apuci să îi spun numele și este gata, asta așa că timp de lucru, dar dacă vine vorba de gust… nu îmi găsesc cuvintele! 

Ușor picant, dulce, acrișor, este un sos de roșii  ideal pentru orice, paste, chiftele, chiar și pentru cei care țin post alături de o turtă țărănească și de ce nu și pentru pizza. 

Odată trebuie să îl încerci și cusingurabtabte vei îndrăgosti de el. Simplu de făcut cu ingrediente la îndemâna oricui, cu siguranță îi va reuși și celui mai neîndemânatic într-ale bucătăriei! 

Ingrediente sos marianara: 

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1-2 căței de usturoi
  • 1 lingură de zahar brun
  • 2 linguri de frunze proaspete de oregano sau 1 de uscat
  • Fulgi de chilli după gust
  • Sare după gust
  • Câteva frunze de busuioc
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 1 conservă de roșii în bulion

Mod de preparare Sos Marinara: 

Punem uleiul într-o crăticioară, adăugăm usturoiul tocat mărunt, îl călim pentru câteva secunde. 

Adăugăm restul ingredientelor.

Fierbem 3-4 minute și este gata. 

Simplu, rapid și gustos! Spor la treabă și poftă bună! 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Shopping List
x

Parola pierduta

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații

Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.

Închide