Tagliatelle cu midii, roșii, usturoi simple și gustoase

( 4.1 out of 5 )
Loading...
  • -2 pServings+
  • 5 mTimp de preparare
  • 10 mTimp de gatire
  • 15 mGata in
Print Recipe

Pastele, unul din ingredientele cu care poți sa faci ce vrei și ce îți dorește inima, de la paste dulci, cu carne, cu legume, cu peste, cu aproape orice.
Astăzi mi-am propus să vă aduc în atenție tagliatelle cu midii, roșii, usturoi, simple și gustoase.
Nu este nevoie sa fii vreun personaj marcant al gastronomiei ca sa faci o porție de paste gustoase și de ce nu sa și arate bine.

Daca respecți câțiva pași nu au cum sa nu îți iasă, sa le fierbi cu un minut mai puțin și neaparat sa le finalizezi in sos.

E suficient sa îți pui imaginația la încercare și sa dai frâu liber gustului ales de tine sau încearcă aceasta reteta de paste italienești cu un gust bogat, aromate  și ideal pentru orice oaspete.

Ingredients

Step by step method

  • Pentru început ne apucam de sos și vom pune uleiul intr-o tigaie alături de usturoi, lăsam sa se calească puțin, adăugăm roșiile tăiate cuburi, carnea de midii, vinul, sare și piper și lăsam sa se fiarbă la foc domol, timp de 7-8 minute.

  • In timp ce sosul fierbe, punem o oala cu apa si sare la foc sa fierbem pastele. Le fierbem cu un minut mai puțin de cum scrie pe pachet, pentru ca le vom finaliza in sos.

  • Strecurăm pastele și le adăugăm in sos, punem busuioc și parmezan și mai fierbem încă un minut.

  • Simplu și gustos, nu-i așa? Acum va las sa trebăluit și va urez și pofta buna in avans.

Lasă un comentariu!

x

Register

Lost Password