Tort Bounty, cel mai delicios și ciocolatos făcut și mâncat vreodată

( 4.9 out of 5 )
Loading...
Tort Bounty
  • -16 pServings+
  • 60 mPrep Time
  • 40 mCook Time
  • 1:40 hReady In
Print Recipe

Tort Bounty

Azi am pregătit un minunat tort Bounty, 7 straturi delicioase de creme și blaturi fine, lipicios și ciocolatos  de sus pană jos😍😍😍

Tort Bounty

Nu o să spun decât că a fost un spectacol pe cerul gurii. Compus din 6 straturi, numai aspectul îl face să-ți dorești cel puțin o felie iar dacă discutăm și despre gust, nu ai cum să nu o ceri și pe a doua.

Deși rețeta este destul de lunguță și cu mulți pași, să știți că nu e atât de complicat de pregătit. Cremele nu sunt deloc pretențioase și reușita va fi cu siguranță de 100%.

Nu știu cine a inventat combinația de cocos cu ciocolată, dar pentru mine și mulți alții e de-a dreptul genială și nu știu o combinație mai bună a ciocolatei cu altceva decât cu cocos.

Ingredientele sunt destul de simple și accesibile atât ca preț cât și prin faptul că se găsesc prin toate supermarketurile. Cu siguranță majoritatea dintre noi ne-am bucura de un desert făcut în casă, ciocolatos, cremos și cu un adaos redus de zaharuri în comparație cu ceea ce găsim în comerț.

Acum vă invit să rămâneți alături pentru lista ingredientelor, dar și a modului foarte simplu de preparare.

Tort Bounty

Pentru alte prăjituri și torturi deosebite, deasemeni rețete explicate pas cu pas găsiți aici în secțiunea desert sau click pe fotografie. 

necunoscut.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Cum facem deliciosul Tort Bounty?

Pentru multe alte rețete de supe cu sau fără carne ori preparate de post  și multe altele, găsiți în secțiunea supe și ciorbe sau click pe fotografie

IMG_2120-300x225.jpg

Deasemeni mă puteți urmări pe Instagram, click pe fotografie.

1__#$!@!#__necunoscut.jpg

Sau pe pagina de Facebook, click pe fotografie.

2__#$!@!#__necunoscut.jpg

Ingrediente blatul cu cacao:

  • 2 ouă
  • 3 linguri de zahăr tos (60g)
  • 2 linguri de ulei vegetal (20 ml)
  • 3 linguri cu lapte (35 ml)
  • 25 g cacao
  • 30 g făină albă tip 000
  • Un praf de sare

Ingrediente pentru blatul cu alune de pădure:

  • 3 albușuri
  • Un praf de sare
  • 5 linguri zahăr tos (90 g)
  • 3 linguri alune de pădure măcinate (40 g)
  • 1 1/2 lingură de făină (25 g)

Pentru umplutura de cocos:

  • 1 conservă lapte condensat (400g)
  • 180 g fulgi de cocos
  • 40 g miere
  • 60 ml ulei de cocos topit
  • Un praf de sare

Ingredinete pentru crema de cacao:

  • 6 gălbenușuri
  • 2 ouă întregi
  • 200 g zahăr tos
  • 1 lingură extract de vanilie
  • 40 g cacao de bună calitate
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 100 g Nutella

Ingrediente pentru crema de mascarpone cu ciocolată:

  • 150 g smântână pentru frișcă din lapte
  • 500 g mascarpone
  • 50 g zahăr pudră
  • 100 g bănuți mici de ciocolată sau ciocolată tocată grosier

Mod de preparare pentru blatul cu cacao:

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius.

Tapetăm cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunile de 25/20 cm sau punem într-o formă dreptunghiulară de aceeași dimensiune și ea cu fundul tapetat.

Cernem făina cu cacaua într-un castron și le dăm deoparte.