Baigli – cozonac unguresc cu nucă, rețetă ungurească veche În fiecare an de sărbători și nu numai facem cel mai bun…
Babka, cozonac cu multă umplutură de alune de pădure și ciocolată Babka este acel cozonac cu multă umplutură, iar azi…
Cozonac de post cu fructe uscate ca la bunica acasă De câteva zile am intrat în al doilea cel mai…
Gogoși cu mozzarella, pesto de busuioc cu nuci de macadamia și sos Marinara Deliciul căruia nu îi va rezista nimeni indiferent…
Pită / Turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie Această pită / turtă țărănească coaptă pe plită sau în tigaie…
Rețetă de pizza, blat crocant și umplutură generoasă Zilele trecute am vrut să îmi comand câteva pizza pentru prieteni, iar răspunsul…
Pogăcele cu jumări și chimen – rețetă ungurească Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât…
Ștrudel / plăcintă întoarsă cu mere, nuci coapte și stafide Despre ștrudelul cu mere as tot putea vorbi! E unul din…
Rulou cu nucă, scorțișoară și merișoare Zilele trecute, prietena mea de mai bine de 20 de ani, Marcela a făcut niște…
Cornulețe sărate umplute cu cabanos și cașcaval Parcă simt mirosul cozonacilor și al fripturilor care mai de care din fiecare casă…
Tartă – Plăcintă cu praz caramelizat și brânză de oaie și bacon Sunt de-a dreptul fascinat de aceste tarte sărate făcute…
Pâte Brissée, aluat pentru toate felurile de tarte Cel mai bun aluat fraged pe care eu l-am făcut vreodată! Da de…