Pogăcițe cu telemea Ideale ca și gustare, pogăcele sunt preferate atât de cei mici cât și de cei mari. Făcute după…
Palmieri crocanți cu scorțișoară Când vine vorba de patiserie sunt primul care ridic mâna și nu cred să existe ceva cu…
Gomboți cu brânză, caise și prezli Gomboții cu brânză și prezli, pentru că noi așa spunem la pesmet datorită originii lor,…
Cartofi pârgăliți cu ceapă la tigaie – Rețetă ardelenească simplă, rapidă și gustoasă Azi facem niște Cartofi pârgăliți cu ceapă la…
Colțunași cu carne de vită și cheddar ( Cheesy Beef Empanadas) Colțunașii sunt niște plăcințele de patiserie foarte fragede coapte în…
Savarine tiramisu Vestitele și clasicele savarine cu frișcă și dumceată de căpșuni sau transformat în Savarine tiramisu însiropate cu cafea și…
Mâncare de cartofi cu cârnați proaspeți afumați De câteva zile mă tot bate gândul să mă apuc de o mâncare…
Socată parfumată și gustoasă cu lămâie – Rețetă simplă Socata, probabil cea mai apreciată limonadă a românilor, odată pentru că este…
Plăcintă turcească cu brânză sărată Astăzi mi-am adus aminte de o plăcintă cu brânză sărată pe care o aveam la micul…
Prăjitură Nopți la Moscova Astăzi mi-am propus să că aduc în atenție, o prăjitură pe care o aveam de mult în…
Lipii Ardelenești din făină integrală, coapte pe tigaie Amintirile din bucătăria de la bunicii din Ardeal îmi dau fiori de fiecare…
Pesto de leurdă – Rețetă simplă și rapidă Prima mea interacțiune cu leurda a fost cu mulți ani în urmă și…
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. mai multe informații
Setările de coockie pe acest website trebuie setate pe "permite coockies" pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să folosiți acest website fără a schimba setările de coockie sau apăsați pe "Accept" înseamnă că sunteți de acord cu ele.